Home
Wij over onszelf
Dakbedekkingen
EPDM kunststof
POCB kunststof
Zink
Koper
Lood
Hellende daken
Afgerond werk Aug.
Afgerond werk Juli
Photon Testen
Zonnepanelen Album
Meer solarprojecten
Meer solarprojecten2
Meer solarprojecten3
Meer solarprojecten4
Meer solarprojecten5
Meer solarprojecten6
Meer Solarprojecten7
Meer Solarprojecten8
Meer Solarprojecten9
Solarprojecten 10
Solarprojecten 11
Solarprojecten 12
Solar 3 fase project
Solar 3 fase vervolg
Solar 3 fase ready
Offerte Zonnepanelen
Hoogwerkers & links
Album
Zo vindt u ons
Contactformulier
Dakinspectie/advies
Opleidingen - Cursus
@ webdesign .vdzee

John van der Zee Dakbedekkingen is een bedrijf waar het oude ambacht maar ook nieuwe noviteiten hand in hand gaan. Samen met collega dakdekker Will van der Zee vormen wij een perfect team.
De kracht van het bedrijf is onze prijs- en kwaliteitsverhouding, de service en een garantie van maar liefst 15 jaar. Ondanks het feit dat wij met twee personen werken kunnen wij kleine en grote opdrachten aannemen. Onze relatie met zeer ervaren collega’s is namelijk groot.

In 2004 hebben wij gekozen voor de unieke uitvalbasis Culemborg. Een prachtig plaatsje in de Betuwe in het hart van Nederland. Gelegen naast de A2 verbindt ons dit direct met de grotere steden en dorpen uit de regio. Maar ook buiten de eigen grenzen zijn wij erg actief.

Vakmanschap is een schaars bezit.

Niet alleen beschikken wij over een zeer ervaren en praktische kennis op het gebied van daken en alle aanverwante toepassingen, ook zijn wij in het bezit van theoretische kennis door scholing.
Wij hebben onszelf laten scholen via de BDA ( www.bda.nl). Dit is het belangrijkste adviesbureau van Nederland voor daken en gevels. Onze certificering ‘Proces BRL 4702’ alsmede de dakinspecteur diplomering in platte daken en VCA en de combinatie met onze eigen praktijkkennis maakt dat wij ons een professioneel bedrijf mogen noemen.

Aanvulling is de opleiding Deskundige in Zonnestroom

 

 

 

 

Tekstverzorging door wsnoi.com